Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Keep going and be strong.
Att gå sin egna väg är inte det enklaste i detta liv , att allt ska kretsa kring pengar och en jävla avundsjuka det förstår jag inte ..
Jag flyttade inte ifrån Östersund för att jag tyckte att det var enkelt och för att jag mådde så bra där just för stunden och för att jag hade världens bästa jobb ..
Jag flyttade ifrån Östersund för jag var utan jobb , utan pengar , hade inte råd att ha kvar lägenheten och kände att det vore nödvändigt med miljöombyte ..
Jag flyttade inte för att jag ska få höra att jag försvinner ännu mer , att jag lämnade saker och ting ..
Jag finns fortfarande kvar , dock 120mil ifrån men alltid bara ett samtal bort ..
Att jag inte hör av mig varje dag har sina anledningar , för efter många försök men utan framgång så ledsnar man , man blir besviken , arg och ledsen för att man inte får svar .. Och man tröttnar på att alltid försöka , att höra av sig men det ska gå flera timmar emellan svaren det gör en också väldigt ledsen , tillslut tröttnar JAG och skiter i det ..
 
 
Ett litet sms med orden " Hej , hur är det ? Vad gör du ? Hur går det där nere ? " det skulle göra så mycket mer än att folk bara ska höra av sig på nätterna , hör inte av er istället , skit it och låt vänskapen rinna ut i sanden om det känns bättre för er ..

Mitt val , mitt liv .. Jag tog steget och flyttade , jag valde att flytta och börja om på nytt istället för att stå och trampa i samma spår och inte komma någon vart i livet , att inte kunna utvecklas osv ..
Men saknaden finns alltid kvar , och längtan hem finns alltid inom mig ..