Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

15 veckor och en helt vanlig torsdag ..
Torsdag och vi vaknade tidigt imorse .. Jag provade att komma fram tull Spartakliniken , men efter 20minuters kötid fick jag höra en röst som sa ” Alla dagens tider är bokade , vänligen återkom på måndag ” . Så det gav jag upp , ringde 1177 för rådfrågning istället och fick svar på mina frågor och funderingar av en trevlig sjuksköterska.. Dagen har gått rätt fort trots att jag int riktigt vet vad vi har gjort .. Jag chansade på att ta med Thea ut en sväng , men eftersom hon vägrar att vara halvsittandes medans hon e vaken i vagnen så blev det en kort tid ute och vi gick in igen .. 
 
 Min lilla knubbis ❤️ Jag hoppas så att hostan och slemmet snart är borta så att vi kan återgå till våra promenader på dagarna . Hon mår mycket bättre av att sova i vagnen och får längre sammanhängande sömn och denna mamman hinner oxå vila lite medans hon sover .. Men fram tills dess får vi fortsätta göra det bästa av situationen . Idag blir hon förresten 15veckor. Helt sinnessjukt att det går så fort och jag tycker det kändes som jag var på förlossningen igår .. 
 
Jag e sugen på att göra om en massa hemma , sugen på att göra om en del på mig själv oxå .. Men det får vänta . Int lönt att göra speciellt mycket i denna lägenhet då vi kollar efter nytt boende .