Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Fredag , tvättstugan och promenad .
Fredag och en stökig natt samt en tidig morgon resulterar i en trött mamma och tålamodet har det varit lite av idag .. Startade dagen som vanligt med blöjbyte och mys , sen frukost för damen och kaffe för mamman . 08:00 var det dags att börja tvätta nere i tvättstugan för att hinna tvätta upp allt innan jag och Thea ska åka till Norr på onsdag , samt hinna tvätta upp resterande tvätt som blir .. Aldrig i hela mitt liv haft så myclet tvätt som jag har nu efter Thea kom ! Haha , tur hon är söt iaf .. Förmiddagen gick i en rasslande fart . Dock ville int damen sova mer än 10minuter så jag tog henne i vagnen och gick ut på promenad , hon somnade och vi var ute i 1,5timme ! 
Skön promenad och skönt att hon somnade och sov så gott ute .. Det ser jag framemot med resan till Norr , att kunna ställa ut henne när hon ska sova och låta hon stå ute . Har svårt för att kunna göra det idag där vi bor så blir ofta att jag e ute tills hon vaknar eller att jag gör chansningar och tar in henne med risk att hon vaknar .. Mattias mamma har varit här och hälsat på då Mattias vart ledig idag . Jag låg dock och sov medans hon va här eftersom jag haft stökiga nätter .. 
 
Igår var jag och fixade mina naglar inför semestern och träffade även steffie en sväng så vi pratade lite skit o skrattade som vanligt . Det var trevligt ! 
Annars rullar livet på som vanligt ! Barnet sover nu och jag ska snart göra desamma .