Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Babysim , promenad och shopping .
Tisdag och även denna dag har gått i raket fart faktiskt .. Klev upp i bra tid med Thea imorse . Stökade på hemma lite med packning , frukost och massa mys med barnet. Hon fick gröt och somnade en stund innan det var dags för oss att ta en promenad bort för att möta upp Evelina och Seth för babysim . Thea var sjukt galen under hela badningen , sprattlade o slog på vattnet så det spryrade vatten överallt ! Hahaha ! Söta unge ❤️ Efter badet somnade hon gott och vi tog oss en promenad hem ! Underbart skönt ute idag oxå .. 
Mattias var hemma tidigt idag så vi bestämde oss för att åka en sväng och handla lite nytt . Bytte först ut madrassen som var för stor , sen en sväng till Babyringen där vi handlade en lära-gå-stol till Thea som hon inte alls gillade ! Samt några nya leksaker som låter och prasslar då hon gillar det . Gick te skopunkten men där hittade vi ingenting , stannade till på Engelbrektsboden där vi handlade lite nytt till Thea . Hem och åt middag , idag köpte vi oss varsin kebab , gott och längesen sist ! 
 
Annars har kvällen gått i en rasslande fart .. Vi har badet barnet , busat med henne och myst massor innan hon somnade hos Mattias , vaknade upp och kollade läget i 10 minuter igen innan hon somnade om . Nu ligger hon nerbäddad och sover gott , Mattias ska ta sig ett bad och jag sitter bara i fotöljen och andas ut . Har plockat ihop lite och konstaterat att jag ska städa imorgon . Får passa på medans Mattias är ledig . Ska kolla på Biggest Loser nu klockan 21 innan det blir natten för oss oxå .