Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Helgens jobb är över och jag får njuta av lite ledighet :)
Jobbar helgen är över och jag har 1 dags ledighet innan jag kliver på veckans jobb , och sista helgen med jobb är också över innan jag ska påbörja mitt dagschema och jobba dag 4 veckor .. Dock med några extra pass på kvällar och någon söndag , men annars kommer jag bara jobba dagar , underbart skönt om ni frågar mig faktiskt :)
 
Igår efter jobbet kom bror och hämtade mig , följde med han för han skulle kolla om skor på emporia men hittade ingenting .. Så han bjöd på mat också , tusen tusen tack ..
Sen åkte vi hem till honom , rastade hundar och tog en promenad med dem . Sen gjorde vi oss varsin latte och gick ut och satt oss i kvällssolen ..
 
 
Pratade en massa skit , lyssnade på musik och bara njöt av vädret ..
Efter ett tag kom Mattias , upp i lägenheten till bror och gjorde en kaffe till honom och Tommy ) unnade oss varsitt glas vin faktiskt ..
Sen åkte jag och Mattias hem till min gata i stan , fixade med kontrakt skrivningen osv , sen kollade vi bara på tv och njöt av tiden tillsammans innan sängen kallade för att Mattias skulle upp före tuppen och jobba ..
Så nu ses vi inte förrens till helgen :(
 
Det är det tråkigaste med att ha förhållande när man ses så lite som vi gör , så det skönaste med flytten är att veta att jag nästan ALLTID får sova med honom i alla fall ..
 
Så dagens planer då ?
Jag ska dricka lite kaffe , sen ska jag byta om och ta en promenad hem till bror för att rasta hans hundar medans han jobbar och vara lite med dem :)
Sen vet jag inte alls vad som händer , men någonting ska jag nog komma på att göra i alla fall :)
 
Hur ser eran dag ut ? Fullspäckad med jobb eller ni har en glidar dag som jag och får chansen att vara ledig ? :)