Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Lördag förmiddag , ledig och tvätt .
Lördag förmiddag och här sitter jag under en filt och gömmer mig :) Nej inte riktigt , men orken till att få på sig kläder har inte riktigt funnit sig ännu och jag är ledig och då behöver man inte stressa en massa kan jag tycka ..
Mattias är iväg och träffar sin bror en sväng . Vet inte riktigt vad dem skulle göra , och jag stannade hemma . Pallade inte stressa för att göra mig klar för att följa med så jag blev hemma istället .. Fått i mig mitt kaffe och suger på en snus och filosoferar lite granna på livets gång ..
Startat en maskin med tvätt har jag också hunnit med samt plockat ihop i köket och diskat plåten sen igår då vi gjorde hemma gjord pizza till middag .
 
 
Bilden från igår får vara med i dagens inlägg ..
Igår kväll tog jag mig en lugn hemmakväll tillsammans med kärleken , middag , vin och myskläder framför en film och tända ljus ..
Så det blev inte många knop gjorda alls igår för min del faktiskt .. Men tiden tillsammans med den man bor med är guldvärda och jag varderar dom dagarna högt . Speciellt då vi inte ses många timmar under veckorna så är helgerna fortfarande heliga för mig tillsammans med Mattias , trotts att vi varit tillsammans i snart 15 månader .. Så är det fortfarande en lika varm känsla i kroppen av att vara hemma själv med honom ! <3
 
Planerna för dagen är få .. Jag ska rasta grannens hundar medans dem är borta , sen ska jag hinna med en sväng på bolaget också för att handla inför kvällens festligheter då vi ska till Stephanie som har födelsedagsfest .. Så kvällen är planerad medans dagen är rätt orörd faktiskt , vilket kan vara skönt det med ..
 
Hur ser era planer ut för helgen ? Festligheter , jobb eller mys med familjen ?