Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Söndag , ledig dag.
Söndag och egentligen en helg på jobb, men idag la jag in om semester och blev ledig.. Egentligen fanns det planer men dem blev inställda av olika anledningar. Så idag e jag hemma och njuter av att sista helgen på Varvet är gjord och jag nu endast har 3 pass kvar att jobba där .. 
Hösten gör sig riktigt påmind idag då det är mulet och grått ute, samt lite halv regn i luften .. Int vidare jätte kallt men ändå int sommarvärme om man ska se de ur den vinkeln. 
 
 
Planerna för dagen är väldigt få .. Jag har varit iväg och rastat brors hundar nu på förmiddagen då han jobbar .. Sen ska dem ut igen senare på eftermiddagen .. Annars e det inga planer för min del , kanske tar mig an hemmet en sväng så det blir städat och rent inför kommande vecka så jag slipper dona med det imorgon när jag har ledig dag .. 
Funderar på om jag kanske ska ta mig en sväng på gymmet eller om det får bli en pw istället .. Mer lockande med promenad faktiskt .. Men det återstår att se under dagen vad jag känner för .. 
 
Igår kväll började jag kolla på Beck , men misstänker att jag somna ifrån den då jag int minns slutet på filmen. Ikväll blir de nya filmen av Johan Falk .. Innebär att söndagskvällen e räddad till max :)