Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

December ..
Som tidigare inlägg så springer tiden förbi mig och det känns int som om jag hinner med riktigt .. 
Börjat mitt nya jobb o en tjänst på 100% gör att tiden jag e ledig lägger jag ner på träningen , bror , vännerna samt Mattias .. Känns int som om bloggen varit prio för mig faktiskt .. 
 
 
December månad och det stökas för fullt för vissa med allt som ska fixas innan julen osv .. Det ska pyntas och det ska bakas , en massa klappar ska handlas och gud vet allt vad som egentligen ska göras .. 
Jag jobbar även denna julen så något firande blir det int för mig detta året .. Jag har handlat julklappar till Mattias , kanske jag köper något litet till min bror .. Annars blir det int mycket faktiskt ..
 
 
Denna stjärna köpte jag faktiskt till mig själv idag , blev 2st likadana som pryder mina fönster fint .. Blev förälskade i dessa och dem är betydligt snyggare än dem vanliga pappstjärnorna som man har till julens månad .. 
 
En liten uppdatering så ni vet att jag lever .. Snart dags att stänga ögonen för en ny dag imorgon väntas , katten ska hem till sina föräldrar och jag ska ladda upp mentalt för en helg på jobb :)