Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Helgen går mot sitt slut.
Söndag eftermiddag och helgen börjar nå sitt slut , shit så fort dessa lediga helger går .. Man hinner bara blinka så ska jobbet kalla igen ..
En helg i Trelleborg hos kärleken har jag i alla fall haft .. Fredag så hämtade han mig på kvällen och vi åkte hem till honom och bara mös :)
Lördagen : Klev upp , gjorde oss klara och följde med Tommy och Ronny till Beddinge och kollade runt lite där , sen stannade vi till vid Smygehuk tror jag det hette för att äta årets första mjukglass , och inte vidare jätte gott , men den gick ner . Följde med dem en sväng ner på campingen , drack kaffe och surrade . Sen styrde vi rutten in till Malmö för ett besök på Emporia och lite nytt blev det inhandlat .
Hem till Mattias igen och gjorde oss klara för middag ute och sen en sväng på bowlinghallen där hans kompisar var ..
 
 
Idag söndag så vaknade jag före fan själv , låg vaken 2 timmar innan Mattias behagade att vakna .
Gjorde oss klara , åt frukost och sen ner till husvagnen till bror och R för lite sol och bad .. Årets första badning är avklarad , och jävlar vad kallt det var .
Hem till Mattias igen ,duschade och jag packade ihop mina grejor och sen in till Malmö för lägenhetsvisning , och så underbart fin och mysig lägenheten var .. Dock får vi fundera lite till och sen har vi fler lägenhetsvisningar att gå på :)
 
 
Nu hemma i lägenheten , ätit middag och njuter av en kopp kaffe och suger på en snus ..
Kvällen blir lugn för min del , sån konstig huvudvärk så det blir nog bara lugnt och ladda upp för kommande vecka med jobb och allt vad det nu innebär ..
 
Men en underbar helg har det varit .