Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

En paus , åter till verkligheten .
Jag kände att jag behövde några dagars paus ifrån bloggandet och pressen över att uppdatera om min vardag , alla byten av bajsblöjor , panik , ångest , saknad och allt vad det innebär. Jag behövde fokusera på mig själv en stund och framför allt familjen .. Men nu är jag tillbaka och lite piggare och lite mer positiv ! Vad har hänt sen sist ? 
 
Mattias har varit hemma och varit lediga tillsammans med oss hela veckan som ni vet och det har varit fantastiskt att ha varit 2 föräldrar dygnet runt och int att jag har henne själv på dagarna . Jag känner mig utvilad på ett helt annat vis och har fått tillbaka krafter jag trodde jag tappat. Så nu e jag redo att möta vardagen som en super-mamma ! I fredags var Ann-Louise och Collin här på besök , dem flyttade till Göteborg idag så vi lät barnen leka och vi pratade skit. På kvällen kom Evelina , Marcus och Seth på middag , vi spelade spel och bebisarna somnade gott vid 21:00 och vi vuxna var vakna fram till tolv när dem gick hem . En trevlig kväll . Igår lördag blev det avbokade planer för min del då Thea int tar den nya ersättningen och int sover som hon ska så jag var hemma med familjen. Skulle ha varit iväg på barnloppis med Steffie , men får ta det en annan gång. Vi åkte iallafall ut till Almåsa för att kolla in Tommy och Ronnys stuga , den var mysig ! Sen igår kväll kom grabbarna förbi så vi spelade lite spel och bara tog det lugnt hemma hos oss. 
 
Idag fick jag sovmorgon . Efter Thea vaknat och jag gett henne mat klev Mattias upp med henne så att jag fick ta igen lite förlorad sömn. Jag vaknade dock i panik 9:45 och tyckte jag sovit alldeles för länge , men det var dags för matning av barnet och jag behövde kaffe . Tog en dusch när Thea somnat och sedan kom Mattias mamma och Lars förbi. Fikade lite och pratade lite strunt. Jag och Mattias la barnet i vagnen för promenad , men hon hade andra planer och vägrade sova . Så sammanlagt har fröken sovit 1,5 timme sedan 06:45 imorse och har precis somnat. Vet inte om hon varit för pigg eftersom klockan ställts om eller om hon bara haft en dag när hon inte velat sova . Men hon är på bra humör och har varit det dem senaste dagarna så att hon stökar på nätterna eller int sover på dagarna väger upp till hennes humör ❤️ 
Imorgon är det en ny vecka och tillbaka till verkligheten ! Mattias börjar sitt nya jobb och jag blir ensam hemma med Thea , men det ska gå bra !