Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

3-dagars ledig , samtal med famijen i norr.
God morgon världen , utvilade och pigga idag ? :)
Lördag och jag är 3-dagars ledig .. Igår var det ett besök hos kiropraktorn och trodde det var det sista besöket , men inte .. Ska tillbaka i Januari igen ..
Sen hem och plockade ihop lite granna , inväntade Mattias så vi åkte till Sjöbo och hälsade på hans pappa .. Trevligt trevligt. Så en lugn fredags kväll blev det minsann för mig.
 
Fick hem min vinst i torsdags som jag vann inne hos min bror på hans blogg . Underbar doft på ljuset och doftpåsarna , så det blev jag mycket glad över !
 
Idag vet jag inte riktigt alls hur planerna ser ut faktiskt . Tror vi skulle inom stan en sväng och fixa med dem sista julklapparna , annars regnar det ute , en tvättmaskin är snart klar och färdig för att hängas upp , golvet här hemma måste svabbas av och jag ska försöka finna mig några kläder att ha på mig ..
Ska inhandla en julklapp till min kära vän Yasmin .. Mattias julklappar är redan klara och färdiga och väntar på att få bli öppnade ..
 
Haft facetime med familjen i norr också .. Fått se lite snö och sett deras minusgrader , som jag saknar en riktigt vinter med en massa minus och en massa snö ..
Börjar bli trött på regnet och blåsten här nere faktiskt , men det kan inte alltid vara det väder och vind man själv önskar ..