Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Ledig helg , Wonk , utgång , vin och skratt.
 
Måndag och ännu en helg har passerat för oss , jag har varit 3 dagars ledig och det har verkligen varit underbart skönt faktiskt .
I fredags så kom några vänner över för lite vin och lite veet-produkter . En trevlig kväll med mycket prat och mycket skratt . Underbart roligt !
 
Lördag så träffade jag min älskade bror Tommy , en sväng på Emporia för mat och lite kvalitetstid . Jag åt för första gången i mitt liv på Vapiano och det kommer att bli besökt fler gånger av mig vill jag lova .
I bilen påväg hem från Emporia så bestämde vi oss för att vi skulle ta en kväll ute för att kolla in Malmös nattliv.
Tommy körde hem mig så jag fick duscha och göra mig klar innan han hämtade mig igen för lite mys hemma hos honom och kamphundarna innan utgång.
Vin, musik , lite tilltugg och mycket prat bestod kvällen av innan vi gjorde oss helt klara för att gå ut. Stannade en sväng på Yalda´s jobb och pratade med henne innan vi begav oss till Wonk - Gayklubben i Malmö. Jag fick se mina älskade transvestiter och fick även se deras dragshow. Underbart i mina ögon och ingen är lyckligare än jag när jag får se dem live.
En underbart rolig kväll och mycket skratt och mycket dans så tackade vi för oss och landade hemma vid 04,15 på morgonen .
Kul hade jag och har alltid sjukt roligt när jag är ute med min bror .
Igår söndag så följde Tommy med mig på Emporia igen ( Shit , nu räcker det med att vara där på några dagar / veckor ) Men det var tid för mig att klippa mig och de skulle jag aldrig ha gjort. Frisören var inte nöjd med hur mitt hår såg ut , slitet och brutna toppar resulterade i att 1½DM försvann av mitt älskade hår , och han rekommenderade mig att komma tillbaka inom några veckor för att ta lite till på topparna och kanske fundera ut en färg jag vill lägga i håret , dock ingen färgning på hemmaplan. Så jag fick försöka lova honom att inte färga håret hemma . Om jag kan hålla det ? Det är en annan femma ;)
Sålde också min gamla mobiltelefon igår ..
 

Så med detta inlägg tackar jag Tommy för en enormt rolig helg och mycket skratt ! Underbart att spendera lediga dagar med dej , alltid sjukt roligt och alltid bra dagar blir det när vi umgås .
 
Nu är det måndag och en ny vecka står framför fötterna som ska fullföljas . Jag jobbar , ska städa ur gamla lägenheten , ska ha planeringsdag med jobbet , ska hinna med att träna och vara duktig med motionen . Men framför allt försöka hinna med att ta hand om mig själv !
Nu ska jag fortsätta njuta av den lediga tiden innan plikten kallar ..