Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Diet , glasögon och Januari i en rasslande fart.
Januari månad har gått i en rasslande fart och det är knappt så att jag har hunnit med faktiskt ..
Jobbat , tränat , passat Chanel , varit med vänner osv .. Det är vad min månad bestått av ..
Efter nyår bestämde jag mig för att kliva på en " Diet " Som kategoriserar periodisk fasta . Jag fastar kroppen 16 timmar varje dag och äter under 8 timmar per dygn . Och det har fungerat faktiskt .. Dock var första veckan ett rent helvete för jag kände mig trött och hungrig i stort sett hela tiden .. Men ju längre tiden gick desto bättre började jag må och nu har jag hållt på i 3 veckor med det och det är snart -3kg på vågen .. Så cirka 1kg i veckan tappar jag vilket känns skönt .. :)
 
Så bara det blir måndag och ny vecka igen så ska jag börja gå regelbundet till gymmet igen då det öppnar här i västra hamnen och fortsätta med mina promenader också .. Så det ser jag framemot ..
 
Fått glasögon också som jag ska använda vid läsning , när jag sitter vid datorn , pillar på mobilen osv så i stort sett hela tiden .. Och det är ingenting jag är glad över , dock känns det bara jobbigt att behöva använda dem eftersom jag absolut inte alls ville ha glasögon ifrån början för att det är aldrig något jag tyckt om och heller ingenting jag gillar ..Men huvudvärken är lite bättre så jag får använda dem helt enkelt och hoppas på att det blir helt bra tillslut .. Såhär ser dem ut iaf .
 
 
Annars då ? Jag skulle ha jobbat extra idag på jobbet , men då kroppen sa något helt annat så stannade jag hemma idag och koncentrerar mig på att jag ska kunna jobba i helgen istället då mitt ordinarie schema ligger . Ett klokt val av mig kan jag tycka faktiskt .. Fortfarande lite ont i huvudet så det börjar nog bli högtid för att inta tabletter igen och hoppas på att huvudvärken ger med sig helt och hållet innan sängen kallar för ett möte med John Blund .
 
Haft ex antal dagar i Januari som varit betydelsefulla för mig också .. Ett inlägg om dessa datum kommer komma upp innan Januari månad är slut .