Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Summering av 2018 .
2018 går snart mot sitt slut och som många andra tänkte jag göra en summering av året som gått .. 
 
JANUARI-MARS - Jag började året med en resa upp till Norrland och Östersund pga olika anledningar .. Startade året med ett sjukt kasst mående och var till 75% redo att flytta tillbaka till Östersund . Hade en underbar tid hemma , träffade familj och vänner . Februari var månaden vi fick veta att vi skulle bli 3 , hemligheten var stor och svår att hålla . Jobbade på som vanligt och vi spenderade mycket tid i Göteborg på Orust hos min storebror , kalas för honom när han fyllde 30 . Annars jobbade jag som vanligt mina 100% och tränade på .. 
 
APRIL-JUNI - April berättade vi för familj och vänner att vi skulle få en liten , var på KUB-test och fick se lillan för 2:A gången , i Juni skulle vi på ultraljud igen och fick åter igen se mästerverket ! Vi planerade inför sommaren , umgicks med vänner och livet rullade på som vanligt ! 
 
JULI-SEPTEMBER- Sommar och semester ! Vilken underbar sommar vi fick med massor av värme , sol och bad. Semestern gick i rasslande fart , besök av min syster o hennes man , spenderade dagar på Orust med delar av familjen , firade min födelsedag och bara njöt av livet. September månad blev jag sjukskriven och besökte mamma i Enköping ! Mysiga dagar hos henne och Larsen ! 
 
OKTOBER-DECEMBER- Fortsatt sjukskriven och här var det olidligt att vara hemma bland dessa väggarna .. Vi firade Mattias 30-års dag med goda vänner och god mat , spelkväll och middag tillsammans med Tommy och Ronny , många promenader , besök hos barnmorskan , gästade jobb några timmar för att se människor och sömnen uteblev rätt stort .. Besök på förlossningen pga falskt alarm , dagarna gick och jag räknade hela tiden ner inför att bebis skulle komma .. November månad hade vi väntat på hela året och fröken valde att komma 13 dagar efter utsatt tid , men jag lovar er att det var värd all väntan som fanns ! Tiden efter hennes ankomst till den stora världen har gått i en rasslande fart , vi har levt i bebis-bubblan och såhär 7,5 vecka senare försöker vi fortfarande lära känna varandra och lever i familjelivet så gått det går ! Jag har under detta året insett att det folk säger med att vännerna försvinner när man skaffar barn stämmer och stundvis har jag aldrig känt mig så ensam som jag gör vissa dagar .. Men jag är redo att avsluta 2018 med min familj , och starta 2019 med min familj ! 
 
 
Detta är min summering av året som gått och jag tror att 2019 kommer bli ett bra år med allt vad det innebär !