Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Trelleborg , middag ute , vin & Palmfestivalen.
Igår morse fick jag ett samtal av min bror där han undrade om jag kunde hämta Chanel och Gizmo då han var tvungen att ta med Prata till vetrinären akut då hon haft sitt EP-anfall väldigt väldigt länge. Sagt och gjort så sliter jag upp Mattias så vi åker och hämtar hundarna så dem får följa med hem till oss ..
Promenader och en massa bus , innan Mattias lämnade oss och for på jobb en sväng.
 
Lite soffmys hann vi med innan bror kom och hämtade hem dem igen ..

Bestämde att jag och Mattias skulle ner till Trelleborg till Tommy för middag och lite kvalitetstid samt för att kolla in Palmfestivalen.
Åkte först ner på campingen , drack lite vin och surrade skit, sen blev det ett besök på Tusen&2 för middag, tack så mycket för maten Tommy !
Sen strosade vi runt , dock började alla tält på att packa ihop så man fick knappt se något av vad som sålde , bättre lycka nästa gång.
Gick i alla fall in i ett tält där de var styrdans och väldigt skoj .. Mycket buggande för mig och Tommy blev det , dock lite synd om Mattias som var nykter och inte träffade på någon av hans vänner . Men en trevlig kväll blev det ..
 
När vi väl kom tillbaka till Malmö inatt så var vi inom Yalda´s jobb och hälsade på henne då hon jobbar natt på ett hotell . Sen åkte vi hem och somnade gott ..
 
Idag vaknar jag av att telefonen ringer , konstaterar att det är för tidigt för att svara eller kliva upp så ja lägger mig till rätta och somnar om. Vaknar igen strax före 8.00 igen , kliver upp och förlyttar mig till soffan. Somnar om och sover till 9.30 ..
Mattias kliver upp och vi dricker kaffe , inser att det är översvämmning lite överallt i Malmö tack vare regnet och åskovädret som varit under morgonen . Bestämmer oss för att besöka Emporia och tar med oss Tommy dit . Strosade runt i affärer och drack kaffe , dock hittade jag ingenting som föll mig i smaken så jag kom hem med ingenting alls . 1 stock snus det var allt .
 
Bussen missbedömde nog vattnets höghet och den fastnade där och där blev den stående. Haha , rätt glad över att jag inte satt i den bussen .. Mycket vatten och mycket bilar som var fel ståendes . Så många gillar nog inte detta väder alls .

hemma nu i alla fall och inväntar maten . Hemmagjord pizza blir det idag och sen ska jag självdö framför tv:n i hopp om att det är något bra . Imorgon kallar jobb och verkligheten igen .

Hur ser eran kväll ut ? Mys hemma med familjen bara ?