Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Besök hos BM & kvalitetstid med bror .
Onsdag och på förmiddagen hade jag ett inbokat besök hos barnmorskan i Västra Hamnen , vi har BF på fredag så idag var det en rutin kontroll .. Hjärtljuden slog fint och bebisen är fixerad långt ner så hon börjar bli redo att snart möta världen ! ❤️ Innan besöket hos barnmorskan var jag iväg och pussade på Mattias som arbetade nere i västra hamnen idag , mysigt att kunna träffa honom en snabbis under dagarna oxå :) 
 
När jag var klar hos barnmorskan satt Tommy och väntade på mig nere i entrén , jag trodde vi skulle mötas upp i stan men hann var klar långt före mig så då cyklade och väntade på mig istället :) Väldigt snällt ! Vi cyklade in till stan tillsammans o båda 2 blir helt vita av något efter vägen men vi vet int vad det var ! Haha ! Vi gick runt lite på stan o kollade i affärer innan vi bestämde oss för en lunch inne på Friday’s . 
Det blev en god hamburgare med sötpotatis pommes till ! Mycket bra val av oss faktiskt ! 
Efter lunchen hämtade vi cyklarna och tog oss upp till Triangeln för fortsatt letande efter något vi ville ha .. Jag kom hem med en present till Mattias , tandkräm och denna ansiktsmask : 
Väl hemma startade jag en maskin med tvätt o bytte om , la mig en stund på soffan innan Tommy ringde så vi bestämde att vi skulle ner till Ica maxi för lite handling .. Jag köpte mig en ny mixer för att kunna göra goda smoothies och även goda juicer . Så blev inga onödiga köp idag faktiskt ! Haha .. 
 
Nu är det lugnet hemma . Mattias har kommit hem ifrån jobbet , jag har hängt tvätt o han har ätit . Kvällen fortsätter i lugnets tecken . Jag ska duscha och prova ansiktsmasken innan jag intar soffan för att kolla på Greys ! 
 
Haft en bra dag tillsammans med bror , skönt med kvalitetstid bara han och jag . Nästa gång är det nog en liten bebis som oxå vill vara med oss när vi kommer på att vi ska iväg och göra saker tillsammans !