Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Halva veckan gjord.
Ännu en halv vecka har gått och vi är redan inne på onsdag , även kallad lill-lördag .
Passar på att gratta min bästa chockladkompis idag !
Ledig idag innan det blir jobb torsdag - söndag .. Skjut mig .. Ibland kan man ångra att man tagit på sig ett extra pass som jag gjorde imorgon , men det blir skönt nästa månad när lönen kommer . Löneförhöjning , extra pass . Plus OB.n för förra månaden .
 
En bild från i lördags får står för detta inlägg .
 
Igår efter jobbet så hade jag och Yasmin en dag för oss själva .. Tog oss en sväng på Emporia för mat och lite shopping .. Men en tröja och ett par trosor kom jag hem med och hon med ett par byxor ..
Inga klänningar som vi egentligen tittade efter föll oss i smaken , men vi åt en bit mat och pratade massa skit .. Kollade igenom alla affärer på Emporia tror jag .. Resulterade i 3 timmar där i alla fall ! Men trevligt var det ..
Hem , duschade .. Pratade lite med Mattias och sen gick han och la sig och jag la mig i soffan och dog framför tvn , kollade PH i vanlig ordning och sen gick jag också och la mig ..
Sovit som en kratta inatt , vaknat flera gånger och vaknade före sju imorse . Men icke .Jag vägrade kliva upp så jag låg och pillade på mobilen ett tag innan jag somnade om och sov fram till 8.50 drygt .. Nu uppe och har fått i mig min Modifast till frukost och avnjuter just nu en kopp kaffe och suger på en snus ..
 
Inga speciella planer för dagen faktiskt , känner mig rätt trött i kroppen .. Men en promenad ska väl hinnas med och ett besök hos Steffie på hennes jobb kanske ..
Sen vet jag int alls vad jag ska göra , endast ligga hemma i soffan kanske och fortsätta öva på min nya livsstil som soffpotatis !