Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Ännu en fredag är här .
Även denna vecka har bestått av en massa jobb samt utbildning för mig och bloggen har blivit lidande även denna vecka med kass uppdatering ..
Jag har tränat när jag varit ledig och när tiden funnits till , varit hemma och bara tagit det lugnt , spenderat tid med hundarna när bror jobbat och även hunnit med att spenderat tid tillsammans med Mattias ..

Fredag som sagt även denna gång jag hinner med uppdateringen , jobbat idag , sen iväg till läkaren och alla prover såg bra ut och alla svar var också bra så det kändes skönt :)
Inom systemet för att inhandla det bästa av allt , Rosévin så att jag har något att njuta av även denna helg :) man får allt unna sig ett glas eller 2 trots att det är strikt under veckorna med dryck och mat .. Träningen och kosten tar inte över hela mitt liv, utan helgerna , 1 av dagarna får jag unna mig något gott att äta , så idag blev det hemmagjord pizza och beasås :) Samt ett glas vin nu på kvällen :) 1 unnardag i veckan har jag och kommer alltid att ha , oavsett hur hårt ja tränar eller inte ..
Denna helg kommer  bli väldigt lugn för min del ..
Ledig imorgon och ska passa hundarna medans Tommy jobbar , sen söndag jobbar jag själv så ..
 
Kvällen spenderas i soffan i lugnets tecken framför idol som det verkar .
Kärleken är i Trelleborg ikväll och jag hemma med bror :)
 
Igår efter jobbet så skulle Mattias komma och sova med mig , och hur sött är det int när man blir överraskad med blommor ? Jag blev iaf super glad och har nog världens finaste kille ! <3