Från liten stad i Norr, till stor stad i Söder

Fortsatt kasst väder och fotboll.
Idag är det fortsatt dåligt väder hemma i Östersund , men vad gör väl det medans man med familjen ? Thea e fortsatt hostig och rosslig, lite bättre i öronen och man får vara glad för det lilla helt enkelt.
Jag har fått tillbaka ont i halsen och rethosta , men vad gör väl det om 100år?
 
Vi har trotsat vädret nästan varje dag och tagit promenader och även idag gick vi ut och gick hela familjen förutom Marina som jobbar . Trots dåligt väder var det väldigt skönt att få komma ut .
Annars då ? Thea njuter för fullt av att vara uppe i Norr hos släkten , även i Norge njöt hon för fulla muggar. Hon får ju allas uppmärksamhet hela tiden vilket hon tycker om. 
 
Och hon har lärt sig så mycket under dessa veckor. Hon vinkar , sitter helt och hållet själv stabilt , hon kryper , klappar händerna och har börjar resa sig med hjälp av att hon drar sig upp via möbler eller människor. Hon skrattar och har humöret uppe trots att hon e tussig. Är så fantastiskt att följa hennes utveckling hela tiden och se varje ny sak hon lär sig. Dagarna går i fullrulle med henne då hon sällan aldrig e still , men det e fantastiskt. Även fast tiden har varit kämpig med henne stundvis så älskar jag varje minut jag får vara mamma. Det absolut bästa som någonsin kunde hända mig. 
Vad har vi annars gjort undrar ni säkert? Vi har varit en runda på stan och kollat in rean lite. Nya pyjamas till fröken och byxor till henne fick följa med hem, vi har varit ute på Marinas jobb och hälsat på , varit på björnjakt men fann endast spår av en älg och en massa fridlysta blommor fick jag se , vi har varit ute varje dag i stort sett. Tilde tar med sig Thea till lekparken och gungar vilket Thea älskar. 
 
Idag är vi hema och gör inte allt för mycket. Robin kommer förbi och hälsar på om en stund. Jag har färgat håret på syrran. Hon kan fan int ha massa gråa strån som syns så jag fick agera. I eftermiddag blire fotboll för hela slanten. Kvällen kommer bli lugn för våran del, hemma på Frösön och bara vara.